• Del

Advokat (eller 3 års advokatfuldmægtig) - Erhvervsret

 

Vi søger en advokat eller 3 års advokatfuldmægtig til vores erhvervsretsafdeling.


Du vil blive tilknyttet partner Simon Falbe-Hansen, og dine arbejdsområder vil være:


  • Fast ejendom
  • Generel erhvervsret
  • Køb og salg af virksomheder
  • Selskabsret
  • Insolvensret
  • Ansættelsesret

Jobbet vil bestå i rådgivning til små og mellemstore ejerledede virksomheder. Du vil  have et varierende, spændende og udviklende arbejde med mulighed for medindflydelse, ansvar og direkte klientkontakt, men der vil også være intern sparring og drøftelser.


Du kan forvente en stor fleksibilitet i arbejdstiderne, ligesom der ikke er overarbejde. Stillingen kan udgøre mellem 32 til 37 timer pr. uge.


Hvem er du
Du kan være advokat i et mindre, mellemstort eller stort advokatkontor, som ønsker at få mere fleksibilitet, at undgå overarbejde og/eller at have tættere og mere selvstændig klientkontakt.


Det er en forudsætning at du har arbejdet indgående med erhvervsretlige emner, men det er ikke et krav, at du er specialist indenfor ovennævnte arbejdsområder. Det kan dog være en fordel, hvis du har arbejdet med et eller flere af ovennævnte arbejdsområder.


Du skal være grundig, dedikeret, løsningsorienteret og have en høj integritet.


Lønvilkår m.v.
Du kan forvente at opretholde og efter omstændighederne forbedre dine nuværende lønvilkår, alternativt forbedre dine ansættelsesvilkår, f.eks. i form af større fleksibilitet eller færre arbejdstimer. Performance baseret aflønning kan også drøftes, hvis det har din interesse.


Vi tilbyder i øvrigt personalegoder såsom forsikringer (herunder sundhedsforsikring), bærbar pc, iphone/ipads.


Hvis du vil vide mere
Så kan du kontakte partner Simon Falbe-Hansen på sfh@adlex.dk. Al henvendelse behandles fortroligt.


Din ansøgning og tiltrædelse
Du sender den hurtigst muligt og senest onsdag den 20. februar 2019 sammen med dit cv og øvrige relevante bilag til advokatsekretær Patricia Schmidt: ps@adlex.dk. Tiltrædelse kan ske efter nærmere aftale. Din ansøgning vil blive behandlet fortroligt.


Vi glæder os til at modtage din ansøgning.


Tiltrædelse: 1. marts eller 1. april

Om firmaet

Vi er et ungt moderne advokatkontor med en masse energi og god stemning. Alderen på kontoret svinger fra midten af 20’erne til midten af 40’erne. Vi er omkring 12 personer på kontoret, da vi deler kontor med Adlex-Mürsch Ejendomsadministration.

Adlex Advokater P/S blev stiftet i 2010 af advokaterne Steen Thomsen og Simon Falbe-Hansen. Selskabet beskæftiger i dag seks advokater.

Læs mere på www.adlexadvokater.dk

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.