• Del

Foreningsadministrator til advokatkontor ved Nørreport

 

Vi ønsker at byde en ny kollega velkommen som en del af et professionelt advokatkontor med indgående kendskab til alle aspekter af ejendomsjura og administration.


Som administrator på advokatkontoret er dagligdagen sjældent ens. Du er en vigtig del af kontorets primære drift og dine opgaver er mangeartede. Din hverdag vil bestå i full-service administration af alle aspekter af administration af ejer- og andelsboligforeninger. Kun sådan kan vi sikre, at vore kunder bliver mødt med bedst mulig kompetence fra vores team af alsidige administratorer. Vi tror på, at det giver den største arbejdsglæde at arbejde med foreningerne hele vejen rundt.


Jobbet indeholder enkelte aftenmøder – men i begrænset antal.


Ønsket baggrund:


Du:


  • Har bred erfaring med ejendomsadministration
  • Taler og skriver et ubesværet dansk
  • Er konfliktløsende
  • Er engageret, har et godt humør og er vant til arbejde i højt tempo 

Advokaterne i Rosenborggade I/S tilbyder:


En alsidig stilling med de fleste aspekter indenfor moderne ejendomsadministration i en professionel organisation, der hviler på +100 foreninger. Du vil indgå i et administrationsteam, hvor der er en uformel og løsningsorienteret kultur. Arbejdsklimaet er i top.


Vi er centralt placeret ved Nørreport og sidder på 1 og 2 mandskontorer.


Vi vil rigtigt gerne møde dig


… og har du lyst til at blive en del af administrator teamet på Rosenborggade ser vi frem til at modtage din ansøgning. Ansøgninger og samtaler holdes løbende og behandles fortroligt.

Om firmaet

Advokaterne i Rosenborggade I/S hovedfokus er fast ejendom. Kontoret beskæftiger 25 mennesker der i større eller mindre grad er koncentreret om forvaltning af fast ejendom og de opgaver, der udspringer heraf. Kontoret blev stiftet i 1974.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.