• Del

Advokat/advokatfuldmægtig med proceserfaring søges til personskadesager

 

  • Er du advokat med stort kendskab til personskadeerstatning?
  • Har du god procedureerfaring?
  • Har du lyst til et varieret juridisk arbejde med stor berøringsflade?

Så har Codan den helt rigtige stilling til dig!


Stillingen
Som advokat vil du blive ansat i en skadejuridisk afdeling. 


Afdelingen håndterer forsikrings- og erstatningsretlige tvister inden for personskader, professionsansvar, erhvervs- og produktansvar, motor og hus & hjem, regres mv. Afdelingen varetager desuden besvarelsen af klager indbragt for Ankenævnet for Forsikring, og afdelingen rådgiver om forsikringsretlige forhold. 


Du skal håndtere og føre retssager for Codan, og du skal rådgive og undervise internt.


Du skal primært føre retssager vedr. personskader som udspringer af motoransvar og sager vedr. arbejdsgiveransvar. Der vil også være mulighed for at føre andre forsikringsretlige sager.  


Dit arbejde vil foregå i tæt samarbejde med afdelingens øvrige advokater/jurister og skadeafdelingerne i Codan.


Afdelingens mål er at levere juridiske ydelser med forretningsmæssig forståelse i højeste kvalitet til eksterne og interne kunder. Du vil skulle deltage i arbejdet med at leve op til dette til gavn for vores kunder.


Din profil
Vi efterspørger en ambitiøs medarbejder med et stærkt fagligt juridisk fundament, som kan indgå i et fagligt miljø i afdelingen.


I Codan har vi en målsætning om at være det forsikringsselskab vores kunder og medarbejdere gerne vil anbefale til andre. Det stiller store krav til kvaliteten af de løsninger, vi tilbyder kunderne – og til hver enkelt af os med hensyn til samarbejde, kompetence og engagement.


Du har god og dokumenteret proceserfaring fra advokatkontor og/eller forsikringsselskab. 


Er du en erfaren fuldmægtig som endnu ikke opnået bestalling er du også velkommen til at søge. Ved fordeling af sager internt i teamet vil der blive taget hensyn til den erfaring, som du kommer med.  


Det er et krav, at du har erfaring med håndtering af personskader, men gerne også erfaring indenfor et eller flere af de andre områder som afdelingen beskæftiger sig med.


Du skal have erfaring med kunde- og klientkontakt og/eller borgerkontakt og kunne mestre denne del af advokatjobbet.


Jobbet fordrer selvstændig opgaveløsning, og at der kan leveres juridiske løsninger i en forretningsmæssig kontekst.


Du skal være en resultatorienteret person med et godt drive, der trives i en verden af forandringer, hvor kunden er i centrum.


Samarbejde med resten af organisationen er en forudsætning for vores succes, og du skal derfor være i stand til at skabe nyttige relationer.


Det er vigtigt, at du er en holdspiller, og at du ser det som naturligt at bidrage aktivt til løsning af afdelingens mangeartede opgaver. Du har særdeles gode kommunikationsevner og er flydende i dansk såvel som engelsk.


Ansøgning
Codan samarbejder med Experis omkring rekruttering. Hvis du vil vide mere, kan du ringe til Senior Recruitment Advisor Heidi Monsrud på +45 4590 2800Vi glæder os til at høre fra dig senest d. 11. marts 2019. Da vi indkalder til samtaler løbende, er det vigtigt, at du sender din ansøgning snarest.

Om firmaet

Codan er et af Skandinaviens største forsikringsselskaber. Vi tilbyder erhvervsforsikringer, privatforsikringer og sundhedsforsikringer. Vi er i alt ca. 3.000 medarbejdere i Skandinavien og ca. 900 medarbejdere i Danmark. Codan er en del af RSA Group, der er et af verdens største globale forsikringsselskaber. Læs mere om Codan på www.codan.dk. Følg os på Facebook: www.facebook.com/codanforsikring og LinkedIn: www.linkedin.com/company/codan-forsikring.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.