• Del

Ambitiøs og udadvendt erhvervsadvokat søges

 

AGENDA advokater i Odense søger en ambitiøs og udadvendt advokat, der kan se sig selv arbejde i en dynamisk og moderne advokatvirksomhed, som oplever støt vækst.


Vi beskæftiger os med de fleste erhvervsretlige emner med speciale inden for selskabsret og fast ejendom. Vi beskæftiger os tillige med entrepriseret, erhvervs- og boliglejeret, inkasso og ikke mindst med rets- og voldgiftssager.


Vores virksomhed er kendetegnet ved en flad struktur og en meget uformel og behagelig omgangstone. Med afsæt i høj faglighed og en kommerciel tilgang i vores arbejde prioriterer vi at levere vores rådgivning på en forståelig og pragmatisk måde med fokus på den gode kundeoplevelse.


Vi forventer af dig, at du har et højt fagligt niveau og forretningsmæssig forståelse. Din faglige profil matcher virksomhedens specialer. Du har tillige et naturligt talent for og interesse i at opbygge solide og langvarige relationer både til kollegaer og til nuværende og kommende kunder i virksomheden.


Kun ansøgere med en stærk faglig profil vil komme i betragtning til stillingen.


Den ideelle ansøger besidder følgende kvalifikationer:


  • Høj grad af selvstændighed.

  • Imødekommende og overbevisende personlighed

  • Lyst og evne til at opbygge relationer, herunder ved netværksdeltagelse.

  • Stor erfaring inden for det erhvervsretlige område

  • Lokal forankring vil være en fordel


Løn og tiltrædelse efter nærmere aftale.


Ansættelsessamtaler afholdes løbende. Ansøgning sendes til ps@agendaadvokater.dk.


For yderligere oplysninger kontakt advokat Morten Einshøj Petersen på telefon: 88 44 11 30 eller på mail: mep@agendaadvokater.dk.

Om firmaet

AGENDA advokater er en uformel og løsningsorienteret advokatvirksomhed,som yder værdiskabende kvalitetsrådgivning til erhvervsdrivende.

Hos AGENDA advokater er nøgleordene kvalitet, tilgængelighed og effektivitet,og der lægges stor vægt på at skabe gode og tætte relationer til kontorets kunderog samarbejdspartnere.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.