• Del

Advokat søges

 

Leoni Advokater søger en advokat til vores familie- og arveretsafdeling.


Leoni Advokater er en full-service advokatvirksomhed med kontorer i Viborg og Holstebro. Vi beskæftiger ca. 40 medarbejdere. Arbejdsstedet vil være vores kontor i Viborg. Få yderligere oplysninger om virksomheden på vores hjemmeside www.leoniadvokater.dk


Jobindhold
Du forudsættes at have særlig interesse og erfaring indenfor familieret, herunder retssager, bodelinger, fællesboskifter m.v. Desuden arveret, særligt dødsbobehandling, ægtepagter og testamenter.


Om personen vi søger
Vi søger en advokat, der skal kunne arbejde selvstændigt i tæt dialog med advokaterne Joan Colding og Per Steffensen indenfor ovennævnte områder. Du skal være struktureret og systematisk i din tilgang til opgaverne, have et højt serviceniveau og ikke mindst et godt humør. Du skal have lyst til at arbejde med netop disse områder, og som følge heraf også udover daglig sagsbehandling indenfor områderne forestå udfærdigelse af nyhedsartikler m.v. til hjemmeside, sociale medier (i samarbejde med vores marketingsafdeling), samt afholde foredrag overfor professionelle aktører så som banker, samt foreninger, forbrugere m.fl.


Din faglige profil
Du skal have erfaring indenfor området, og du skal have lyst til at udvikle dine kompetencer og løbende holde dig fuldstændig opdateret på området.


Vi tilbyder
Der tilbydes et selvstændigt og ansvarsfuldt job i en uformel organisation, som har en åben og humørfyldt omgangstone med gensidig respekt. Der er en stor frihedsgrad i jobbet til selv at planlægge og tilrettelægge opgaverne, hvilket betyder, at der kan skabes en god balance mellem dit arbejdsliv og dit privatliv, og der er desuden gode muligheder for efteruddannelse indenfor de ovennævnte arbejdsområder. Løn og ansættelsesvilkår forhandles nærmere efter kvalifikationer og erfaring.


Ansøgning
Forventet tiltrædelse snarest muligt, gerne inden sommerferien 2019.


Ansøgning, CV og relevante bilag bedes sendt via mail til jc@leoniadvokater.dk. Jobsamtaler startes op løbende, som ansøgninger modtages.


Spørgsmål angående stillingen kan rettes til advokat Joan Colding, tlf. 87 27 48 10, eller advokat Per Steffensen, tlf. 87 27 48 07.

Om firmaet

-

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.