• Del

Vi søger en erfaren sagsbehandler

 

Som medarbejder i vores inkassoafdeling vil du primært samarbejde med afdelingens advokater og stud.jur’er. Samtidig vil du indgå i det løbende samarbejde mellem afdelingerne herunder bl.a. afdelingerne for procesret og insolvens.


Vi forestiller os, at du har god erfaring med inkasso. Du skal være god til at kommunikere med forskellige mennesketyper og du skal være i besiddelse af godt humør, du skal evner at holde mange bolde i luften uden at miste overblikket. Du skal have flair for IT- systemer og det vil være godt, hvis du har kendskab til Unik Advosys.


Vi tilbyder, at du kan blive del at et dynamisk team, der har travlt og har en uhøjtidelig omgangsform, ledelsesstilen er tillidsfuld, og faglig- og personlig udvikling sættes højt.


Vi tilbyder derudover en spændende fuldtidsstilling med faglige udfordringer, et godt og humoristisk arbejdsmiljø, deltagelse i faglige og sociale arrangementer


Kontakt
Er du den, vi søger? – Så send din ansøgning med relevante bilag til sulq@advodan.dk. Hvis du har spørgsmålet til stillingen eller ADVODAN Hillerød som arbejdsplads, er du velkommen til at kontakte advokat Susanne L. Quedens på 48 20 74 00.


Ansøgningsfrist 21. januar 2019 kl.12.00.

Om firmaet

Advokatvirksomhed i Hillerød

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.