• Del

Skau Reipurth & Partnere søger deltidsbogholder

 

 


Vi søger en deltidsbogholder til ansættelse hurtigst muligt.


Det er en forudsætning, at du har erfaring med bogholderi, at du er vant til at arbejde selvstændigt, og at du er et serviceminded og engageret økonomimenneske.


Du bliver en del af vores bogholderi, der pt. består af en bogholder.


Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:


  • Daglig bogføring af ind- og udbetalinger
  • Afstemning af bankkonti
  • Indberetning af løn
  • Ajourføring af pension
  • Sagsregnskaber

Du må endvidere gerne have kendskab til Excel og Unik Advosys.


Du vil komme til at arbejde i et ambitiøst miljø, hvor kravene til faglighed er store. Ambitionerne til vores medarbejdere er høje, og vi er løbende i dialog om de konkrete opgaver, du varetager.


Vi forventer, at du har stærke faglige kvalifikationer, og vi lægger mindst lige så stor vægt på menneskelige kvaliteter, fleksibilitet, og at du kan bevare overblikket i en travl og udfordrende hverdag.


Det er desuden vigtigt for os, at du deler vores grundlæggende værdier om faglighed, dedikation og resultater.


Ansøgning og kontakt


Ansøgning med relevante bilag fremsendes pr. e-mail til Ann Bender-Petersen, HR@skaureipurth.com, mærket ”Ansøgning deltidsbogholder”, eller med almindelig post til Skau Reipurth & Partnere, Amaliegade 37, 1256 København K, att.: Ann Bender-Petersen.


Ansøgningsfristen er den 4. januar 2019.

Om firmaet

Skau Reipurth & Partnere råder over et af landets stærkeste hold inden for de erhvervsretslige specialer.

Vores mission er at kombinere den allerhøjeste faglighed med en kompromisløs integritet. Vi sætter en ære i at levere personlig rådgivning baseret på værdiskabende forretningsforståelse.

Der følger et stort ansvar med at blive betroet komplekse juridiske problemstillinger. Vi påtager os dette ansvar og løser altid opgaverne med afsæt i vores kerneværdier: Faglighed, dedikation og resultater.

Skau Reipurth & Partnere vil være et advokatkontor, som vores medarbejdere er stolte over at være en del af. Vi dyrker en dynamisk og ambitiøs virksomhedskultur, der tiltrækker branchens mest talentfulde advokater.

Vores vision er at være Danmarks mest attraktive advokatkontor for klienter og medarbejdere.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.