• Del

ADVOKATFIRMAET MEINEL SØGER EN KVALIFICERET ADVOKATFULDMÆGTIG ELLER ADVOKAT

 

Som advokat/advokatfuldmægtig hos os vil du få mulighed for at arbejde selvstændigt indenfor flere forskellige sagsområder, herunder vil du varetage arbejdet med civile retssager. Der vil være mulighed for at opnå møderet for landsretterne i Danmark.


Vi ser gerne, at du har erfaring med rådgivning af erhvervsvirksomheder og selskabsretlige problemstillinger, men hvis du har særlige kompetencer eller er kvalificeret indenfor et andet område, herunder kendskab til grønlandske forhold, hører vi gerne fra dig. 


Vi lægger stor vægt på, at du arbejder struktureret, og har en faglig høj standard med blik for detaljer. Der vil være mulighed for individuel supervision og sparring, og vi vægter personlige kvalifikationer, herunder socialt engagement, højt. 


Der stilles personalebolig til rådighed efter aftale.


Send din ansøgning samt CV til advokat@meinel.gl. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Finn Meinel på telefonnummer +299 341050.

Om firmaet

Vi er et grønlandsk erhvervsorienteret advokatfirma. Vi har mangeårig erfaring med rådgivning af det offentlige, erhvervslivet og private klienter. Advokatfirmaet Meinel lægger vægt på at yde tilgængelig, engageret og professionel bistand.

Advokat Finn Meinel er af Justitsministeriet antaget som Landsforsvarer for Grønland Advokatkontoret er aktiv i lokalsamfundet og støtter flere frivillige initiativer. Vores omgangstone er afslappet, og vi vægter trivsel højt i hverdagene. 

Nuuk er Grønlands hovedstad med flere spændende aktiviteter både sommer og vinter. Naturen er lige rundt om hjørnet, og langrendsløjpen et stenkast fra kontoret.

Læs mere på www.meinel.gl

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.