• Del

Ambitiøs advokatfuldmægtig eller erfaren stud. jur.

 

Advokatfirmaet Kühnel søger en advokatfuldmægtig eller en stud.jur. på 5. år med tiltrædelse snarest muligt eller i henhold til nærmere aftale.


Vi søger enten en advokatfuldmægtig, eller en stud. jur., der slutter uddannelsen snart, og som kan se et stud. Jur.-job glide over i en fuldmægtigansættelse. Vores sidste 4 fuldmægtigansættelser startede som et stud. jur-job.Som ung jurist hos os får du udfordringer og ansvar fra dag ét, men vi sikrer også den faglige ballast.


Vi er et advokatfirma med 13 ansatte – og med kontorer i både Aalborg og Hobro. Vi arbejder på tværs af kontorerne, og trækker på hinandens kompetencer - og du skal betjene kunder på begge kontorer, dog med kontoret i Aalborg som dit primære arbejdssted. Vi har fleksible arbejdsforhold. Vi bestræber os på at skabe rammerne for en god work/life-balance.


Vi ønsker at give en rådgivning, der er nærværende, juridisk korrekt, kommercielt anvendelig og værdiskabende for vore kunder.


Vore forventninger til dig:


  • Tillidsskabende.
  • Forståelse for kundernes forventninger, ønsker og behov.
  • Stor faglighed, med godt humør og ønske om at markedsføre dig og firmaet i netværk.
  • Systematik og selvdisciplin.

Et fuldmægtigforløb hos os betyder, at du både kommer til at arbejde med privatret og erhvervsret. Vi er organiseret i faggrupper, og når vi og du kender dine styrker og interesser, kan du påvirke, hvilke specialer du vil få ansvar for. Vi har sager indenfor de fleste sagsområder, men er også åbne for opdyrkelse af nye græsgange.Vi tilbyder en attraktiv løn.


Vi glæder os til at modtage din ansøgning og cv senest den 1. januar 2019 pr. mail til jacob@advokatfirmaetkuhnel.dk.

Om firmaet

OM FIRMAET

Advokatfirmaet Kühnel beskæftiger pt. 6 jurister og har i alt en samlet medarbejderstab på 13. 

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.