• Del

Sagsbehandler til insolvens

 

Har du kompetencer og erfaring med sagsbehandling inden for insolvens, og har du lyst til at arbejde sammen med nogle af de bedste i branchen? Så er du måske vores nye kollega til vores insolvensteam, som pt. består af en elev, fire sagsbehandlere og fem jurister.


Vi kan tilbyde dig en spændende hverdag i et hus, hvor der altid er stor aktivitet og mange spændende udfordringer, og hvor dit arbejde i vores insolvensteam vil være præget af stor selvstændighed.


Dit arbejde skal være karakteriseret ved faglighed, solidt overblik og grundighed. Du skal kunne trives med mange bolde i luften og med stor variation i arbejdsopgaver. Ingen dage i vores team er ens! Det er samtidig en stor fordel, hvis du er ambitiøs på egne vegne og ønsker at blive udfordret og videreudvikle dig.


Det er en fordel, hvis du


  • har nogle års erfaring med behandling af konkursboer
  • har flair for tal
  • kender til Excel
  • kender til Advosys

Vi tilbyder


Vi er et advokatfirma, der sætter kvalitet meget højt, og en forudsætning for det er dygtige medarbejdere, som vi passer på ved at have stort fokus på medarbejdertilfredshed, trivsel og udvikling af den enkelte medarbejder.


Vi er godt 100 medarbejdere, der sidder fordelt på fire lokationer, hvoraf Kolding er vores hovedkontor med ca. 80 medarbejdere. Vi mødes alle jævnligt til firmaarrangementer, men vi har i hverdagen også en positiv og uformel omgang med hinanden, når vi mødes i kantinen eller i samarbejdet om opgaverne.


Er du nysgerrig efter mere information, er du velkommen til at kontakte advokat Jan Bruun Jørgensen på tlf. 76 22 22 40 eller pr. e-mail til jbj@andersen-partners.dk eller HR Business Partner Anne Birgitte Christensen på tlf. 76 22 22 55 eller pr. e-mail til abc@andersen-partners.dk


Arbejdstiden er 37 timer, men vi er også åbne for andre muligheder.


Sådan søger du


Send os din ansøgning og dit CV samt eventuelle anbefalinger, der uploades via jobopslaget på vores hjemmeside.


Vi holder samtaler løbende, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Om firmaet

Andersen Partners er et moderne advokatfirma, der leverer juridisk rådgivning af høj kvalitet inden for alle specialer. Vi er drevet af et entydigt mål: Vi vil have de mest tilfredse klienter og de mest tilfredse medarbejdere.

Vi har et professionelt – men uhøjtideligt – arbejdsmiljø og en flad struktur, der gør vejen fra beslutning til handling kort. Det giver en arbejdsplads, der både er sjov og fagligt udviklende for vores medarbejdere.  Således skabes engagerede medarbejdere og tilfredse klienter, hvilket er forudsætningen for, at vi er en succes.

 

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.