• Del

1.års advokatfuldmægtig

 

Vi søger en dygtig og flittig advokatfuldmægtig, der er nyuddannet cand.jur. og har lyst til at arbejde i en ung og ambitiøs advokatvirksomhed.


Vi er et mindre kontor, der har fast ejendom inden for erhvervslivet som vores primære fokus, og rådgiver såvel mindre som større virksomheder, organisationer, fonde og foreninger.


Vores specialer inden for fast ejendom er først og fremmest ejerforhold, entrepriseret, leje- og erhvervslejeret samt handel med fast ejendom, og derudover beskæftiger vi os med ejendomsadministration.


Vi har både mange retssager og mange kontraktforhandlinger mv., herunder i forhold til større sagskomplekser, og vi har derfor også et meget højt fagligt niveau kombineret med stor erfaring inden for såvel proces og forhandlinger.


Af samme årsag kan vi også tilbyde en meget personlig, udfordrende og målrettet karriere som advokatfuldmægtig.


Som advokatfuldmægtig hos os vil du skulle beskæftige dig med en bred vifte af sager inden for vores specialer, og du vil meget hurtigt få et selvstændigt ansvar for egne sager og klienter og herunder ret hurtigt – i forhold til evner og ønsker – have mulighed for at komme i retten. Hos os er det ikke et spørgsmål om, hvorvidt man kan skaffe en sag til sin retssagsprøve, men snarere et spørgsmål om hvor mange retssager man har procederet i løbet af sit fuldmægtigforløb.  


Dette medfører efter vores overbevisning også, at du opnår det bedst tænkelige uddannelsesforløb som advokatfuldmægtig.


Vi forventer til gengæld en dedikeret og ambitiøs medarbejder, der ikke er bange for at tage fat.


Erfaring er ingen forudsætning, men der vil naturligvis blive lagt vægt på erfaring fra tidligere ansættelser.


Da vi herudover lægger stor vægt på at yde vores klienter en god service, skal du være serviceminded og grundig.


Herudover forventer vi, at du er præsentabel, punktlig, loyal og en god kollega.


Starttidspunkt er den 1. februar 2019.


Ansøgning bedes sendt til Theis Guttenberg på tg@haldguttenberg.dk snarest muligt og senest den 10. december 2018. Ansættelseskontrakt forventes indgået senest 14 dage herefter.


Se eventuelt nærmere om vores kontor på www.haldguttenberg.dk.

Om firmaet

HALDGUTTENBERG Advokatfirma er et traditionelt erhvervsrettet advokatkontor i hjertet af København - med fokus på ejendomme. 

Vores klienter tæller såvel mindre som større virksomheder samt selvejende institutioner, fonde og foreninger. Brancheorganisationer, interesseorganisationer og kirkelige organisationer er ligeledes blandt vores klienter.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.