• Del

ALSIDIG OG AMBITIØS ADVOKAT ELLER 3. ÅRS FULDMÆGTIG SØGES TIL UNIKT ADVOKATFIRMA

 

Fast ejendom, udbuds- og entrepriseret, ansættelsesret, international og national erhvervsrådgivning, kontraktsret og procesret. Det og mange andre områder er, hvad vi beskæftiger os med hos Nuna Advokater.


Hvis du er advokat eller 3. års advokatfuldmægtig, og har lyst til at indgå i et hold med både erfarne og yngre kolleger om unikke opgaver, så er du måske den person, vi søger.


HØJT TIL LOFTET OG STEJL LÆRINGSKURVE
Hos Nuna Advokater får du en udfordrende og alsidig hverdag, hvor du tidligt bliver fortrolig med klientkontakt og direkte rådgivning af private og offentlige virksomheder samt kommunale myndigheder. Dine arbejdsopgaver vil bestå af erhvervsrådgivning, sagsbehandling indenfor entrepriseret, projektsalg, førelse af forhandlinger, kontraktudarbejdelse, retssagsbehandling, bistand i forvaltnings- og personalesager, udarbejdelse af notater og meget mere. Du vil opleve, at vi arbejder med sagstyper, der normalt er forbeholdt større danske advokatfirmaer.


Hos Nuna Advokater vil du kunne vokse både personligt og fagligt, og du vil have mulighed for at få et stort ansvar og selvstændighed i din dagligdag – naturligvis med fornøden løbende sparring med dine kolleger. Derudover får du adgang til et stort netværk via vores samarbejdspartner i Danmark, Horten.


Vi er ambitiøse, og høj faglighed og professionalisme er kendetegnende for vores virke, samtidigt med at vi har en uhøjtidelig og varm omgangstone.


DINE KVALIFIKATIONER
Du er en advokat med nogle års erfaring eller 3. års advokatfuldmægtig, der har arbejdet med komplicerede juridiske problemstillinger, og du har vist gode resultater både på studiet og i dine tidligere job. Dine skriftlige og mundtlige egenskaber er i top, og vi lægger tillige vægt på gode skriftlige engelskkundskaber.


Som person tilgår du dine opgaver forretningsmæssigt, og du er resultatorienteret. Du kan håndtere en alsidig hverdag, du drives af at yde topprofessionel rådgivning, og du følger dine sager helt til dørs. Det er vigtigt for os, at du er fleksibel i forhold til arbejdstid, når arbejdet kræver det, ligesom vi er fleksible, når det er nødvendigt for dig, da vi prioriterer en fornuftig work-life balance.


ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen kan du kontakte partner og advokat Peter Schriver på ps@nuna-law.gl eller +299 55 79 22. Send os din ansøgning, CV og karakterer hurtigst muligt og senest den 31. december 2018. Vi holder samtaler løbende.


OM NUNA ADVOKATER
Nuna Advokater er Grønlands førende advokatfirma med mere end 50 års erfaring indenfor erhvervsrådgivning, og vi tiltrækker unikke sager, har en flad organisationsstruktur og en stab af dygtige medarbejdere. Vi tilbyder sammen med vores samarbejdspartner Horten full-service rådgivning, og vi har indgående kendskab til det grønlandske samfund. Og så har vi i øvrigt adgang til noget af verdens smukkeste natur lige uden for døren.


Du kan læse mere om os på vores hjemmeside: www.nuna-law.gl

Om firmaet

Nuna Advokater er Grønlands førende advokatfirma. Vi har haft kontor i Nuuk i 50 år og har et integreret samarbejde med Horten Advokatpartnerselskab - ét af Danmarks største, mest velrenommerede og internationalt orienterede advokatfirmaer.Vi beskæftiger pt. 11 medarbejdere, heraf 6 jurister. 

Nuna Advokater vil være kendt som den seriøse, engagerede og nærværende partner – både for erhvervslivet, det offentlige og privatpersoner, der har brug for kompetent juridisk bistand indenfor såvel grønlandsk som dansk og international lovgivning. 

Vi insisterer på at gøre en forskel ikke kun i forhold til de resultater, vi skaber for vore klienter, men også i forhold til måden, vi behandler vore klienter og deres sager på. Derfor er der for os kun en måde at behandle en sag på ... den rigtige. 

Det centrale i vores virksomhed er erhvervsrådgivning, og vore klienter er både grønlandske, danske og udenlandske virksomheder med interesser i Grønland – ikke mindst inden for olie- og mineralsektoren. Men vi beskæftiger os naturligvis også med andre former for juridisk rådgivning og bistand end de nævnte, bl.a. ansættelsesret samt familie- og skifteret.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.