• Del

BREMER Advokater søger 1 – 2 advokater

 

Er du 1. eller 2. års advokat, og er du godt i gang med at opbygge egen kundekreds eller har du flere års erfaring og en fornuftig kundekreds, er du måske vores nye kollega.


Vi søger kollegaer til tiltrædelse snarest muligt, der vil være med til at supplere og udbygge vores fagområder indenfor erhvervs- og privatretten.


Vi arbejder primært inden for fast ejendom, naboret, arv, testamente, bodeling og bobehandling, inkasso og med rådgivning af små og mellemstore virksomheder. Vi fører også mange retssager.


BREMER Advokater er stiftet af Alexander May-Worre og Ulrik Nørregaard, der har mange års erfaring som selvstændige advokater. Vi har et stort og præsentabelt kontor centralt i det indre København.


For os er det vigtigt, at vi fastholder et højt fagligt niveau i vores rådgivning og at vi er tilgængelige for vores klienter. Omgangstonen er uhøjtidelig, og det gode forhold og sparring mellem kollegaerne er en vigtig del af vores arbejde.


Vi værdsætter også vores frihed til selv i vidt omfang selv at strukturere vores hverdag. Der skal være plads til fleksibilitet og familieliv hvilket afspejler sig i vores forventninger til arbejdstiden.


Som advokat hos os skal man kunne arbejde selvstændigt og trives med at have ansvar for egne sager. Vi er et ungt kontor, så du får mulighed for at præge virksomheden og få indflydelse på, hvordan vi udvikler os og vores advokatfirma. Vi tror på, at vi i fællesskab er stærkere og kan komme længere.


Vi tilbyder en ordning der er tilpasset dine aktuelle forhold med mulighed for at blive partner. Det vil være en fordel, hvis du har en vis egen klientportefølje, ligesom der vil også være mulighed for at få sager fra de øvrige advokater på kontoret.


Send et par ord om dig selv, dit CV og evt. karakterudskrift til info@bremeradvokater.dk.


Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte Alexander på tlf. 26 37 33 66 eller Ulrik på tlf. 21 78 37 69.


Der holdes løbende samtaler. Tiltrædelse efter aftale.


Vi ser frem til at høre fra dig.

Om firmaet

BREMER Advokater er placeret i det indre København nær Kongens Nytorv. Vi yder rådgivning til mange forskellige klienter, herunder navnlig private og mindre og mellemstore virksomheder samt foreninger.

Kontorets advokater dækker et bredt område af de fleste problemstillinger, som vores klienter har behov for rådgivning om. Derudover har vi en række samarbejdspartnere, der kan bistå med de opgaver vi ikke har speciale indenfor, så vi kan yde en fuld rådgivning til kontorets klienter.

Hos BREMER Advokater lægger vi vægt på at være professionelle, effektive og samtidig på at tingene foregår i en uhøjtidelig og behagelig atmosfære. Vi har fokus på, at vores klienter får værdi af vores arbejde og tilpasser rådgivningen til sagens omfang, betydning og kompleksitet.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.