• Del

Dygtig økonomimedarbejder til klientkontobogholderi søges til vikariat

 

Er du struktureret, effektiv og erfaren indenfor bogholderi og regnskab, og har du lyst til at prøve kræfter med klientkontobogholderi på et af de stærkeste hold i den danske advokatbranche? Så hører vi gerne fra dig!


JOBBET
Vi søger en dygtig og erfaren medarbejder til Accuras økonomiafdeling. Afdelingen består af seks medarbejdere, der dagligt yder en høj service til vores jurister og øvrige medarbejdere.


Dine primære arbejdsopgaver vil bl.a. omfatte:


  • Ansvar for klientkontobogholderi
  • Daglig bogføring og afstemninger
  • Kontakt til banker
  • Diverse assistance / Ad hoc-opgaver

Den ugentlige arbejdstid er 37 timer ekskl. frokost.


VI TILBYDER
Accura tilbyder et spændende job i en ung, flad organisation med en stærk kultur, der er drevet af et højt fagligt ambitionsniveau, professionalisme og resultater. Vi er lige omkring 200 medarbejdere med et unikt sammenhold, hvor faglig og personlig udvikling prioriteres højt. Tempoet er højt, stemningen er positiv, og der er kort fra idé til handling.


Vi har attraktive løn- og ansættelsesvilkår med overtidsbetaling for samtlige timer, der ligger ud over den ugentlige arbejdstid på 37 timer ekskl. frokost. Du deltager i vores obligatoriske pensions- og sundhedsordning og har mulighed for at tilmelde dig diverse bruttolønsordninger, fitnessaftaler, massageordning m.m. Derudover har vi en fantastisk personalerestaurant, topmoderne faciliteter, sociale arrangementer og meget andet.


Stillingen er med tiltrædelse snarest muligt. Varigheden af vikariatet er på 6 måneder eventuelt med mulighed for forlængelse. 


OM DIG


  • Du har en regnskabsmæssig baggrund
  • Du har evt. erfaring fra en lignende stilling
  • Du arbejder selvstændig og er samtidig teamplayer
  • Du er struktureret og analytisk orienteret
  • Du er grundig og omhyggelig og kan bevare overblikket
  • Du er serviceminded og udstråler engagement og arbejdsglæde

ANSØGNING
Send en motiveret ansøgning hurtigst muligt via vores hjemmeside WWW.ACCURA.DK under KARRIERE og vedhæft dit cv og relevante papirer. Vi afholder løbende samtaler. Hvis du har spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at ringe til Regnskabschef Lærke Melander på 3078 5720.

Om firmaet

Accura er blandt de førende advokatfirmaer i Danmark. Vi rådgiver en lang række store nationale og multinationale erhvervskunder, finansielle institutioner, private equity-fonde, statsejede investeringsfonde, forsyningsselskaber, offentlige myndigheder, regeringer samt private selskaber og deres ejere.

 

Vi leverer juridiske og kommercielle ydelser af høj kvalitet baseret på dynamiske, nytænkende og energiske medarbejdere med fællesskabet som en bærende faktor.Vi har en stærk virksomhedskultur og stræber efter at være Danmarks bedste advokatarbejdsplads. Vi arbejder dybt engageret, men vi finder også tid til fælles events, fester, fodbold og fredagsbar. Vores kontor ligger centralt i det attraktive Tuborg Nord i Hellerup knap 15 minutter fra Københavns centrum.

 

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.