• Del

Advokatfirmaet Flemming Jensen i Herning søger 1 advokat eller erfaren fuldmægtig inden for erhvervsret samt 1 fuld-mægtig inden for insolvensret

 

 


Vi har meget travlt og udvider derfor med 1 advokat eller erfaren fuldmægtig inden for erhvervsret og 1 fuldmægtig inden for insolvensret.


Stillingen inden for erhvervsret


Vi har brug for en profil, der kan varetage sager inden for det erhvervsretlige område, særligt entrepriseret, selskabsret, retssager samt generel erhvervsret. Vi forventer, at du har teoretisk og praktisk erfaring inden for et eller flere af de erhvervsretlige discipliner men ikke nødvendigvis alle, idet der også er mulighed for og sager til at blive ansat med speciale inden for et af de erhvervsretlige discipliner. Du har forretningsmæssig forståelse og indsigt, så du kan rådgive og anbefale juridiske og forretningsmæssige holdbare løsninger ud fra kundernes behov og ønsker. Du har et højt fagligt niveau. Derudover er du vant til at arbejde selvstændigt og tage ansvar, idet stillingen netop er præget af stor selvstændighed og med ansvar for dine egne sager.


Stillingen inden for insolvensret


Vi har brug for en profil, der har lyst og evner til at blive beskæftiget med den praktiske sagsbehandling af konkursboer fra opstart til slut, herunder førelse af omstødelsessager. Som led i din uddannelse vil du også komme til at arbejde med andre af kontorets sagsområder.


Det er et ubetinget krav, at du har haft insolvensret som kursusfag på kandidatuddannelsen.


Gode udviklingsmuligheder


For stillingerne gælder, at der lægges vægt på gode kommunikations- og samarbejdsevner samt viljen til at yde en ekstra indsats, når det brænder på.


Der er gode udviklingsmuligheder for dig såvel fagligt som personligt, idet du selv kan være med til at præge din hverdag. Du vil deltage i alle relevante kurser inden for de sagsområder, som du beskæftiger dig med.


Vi tilbyder


For stillingerne gælder, at vi tilbyder spændende og attraktive stillinger med gode arbejdsvilkår i en afslappet, men også seriøs atmosfære og løn efter kvalifikationer. Tiltrædelse hurtigst muligt eller efter aftale, da vi gerne venter på den rette.

Om firmaet

Om Advokatfirmaet Flemming Jensen

Advokatfirmaet Flemming Jensen er et erhvervsorienteret advokatfirma med kontor i Hernings finanscentrum. Firmaet beskæftiger pt. 12 jurister, 7 sekretærer og 2 administrative medarbejder.

Du kan læse mere om Advokatfirmaet Flemming Jensen på vores hjemmeside www.fjlaw.dk.

Henvendelse vedrørende stillingerne kan ske til:

Advokatfirmaet Flemming Jensen

Dalgasgade 29 A, 3. sal

7400 Herning

Tlf. nr. 97 12 00 31

E-mail: fj@fjlaw.dk

Kontaktperson: Advokat Flemming Jensen

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte advokat Flemming Jensen på tlf. nr. 97 12 00 31 for en uformel drøftelse.

Ansøgning bedes fremsendt til Advokatfirmaet Flemming Jensen, Dalgasgade 29 A, 3., 7400 Herning eller pr. e-mail: fj@fjlaw.dk.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.