• Del

Erfaren advokat eller advokatfuldmægtig til Advokatfirmaet Ole Steen Christensen

 

Vi søger lige nu en erfaren advokat eller advokatfuldmægtig, der er allround funderet inden for både privatret og erhvervsret.


Jobbet
Da advokatfirmaet står over for et generationsskifte, har vi brug for en advokatfuldmægtig eller advokat, der skal læres op til at lede firmaet. Ejer Ole Steen Christensen vil stå for oplæringen og sørge for at klæde vores nye kollega på til opgaven. Du vil både med privatret og erhvervsret. Du bliver en del af et stærkt tværfagligt arbejdsmiljø med selvstændigt sagsarbejde og klientkontakt.


Vi forventer


  • at du kan arbejde selvstændigt og struktureret med sans for detaljen,
  • at du er ansvarsbevidst og fleksibel i forhold til såvel arbejdsopgaver som arbejdstid,
  • at du er en udadvendt holdspiller med god menneskelig kontakt, og
  • at du har erfaring med privatret og erhvervsret og er klar på at skulle lede firmaet på sigt.

Vi tilbyder
Faglige udfordringer i et uhøjtideligt og teamorienteret arbejdsmiljø, hvor vi kender hinanden godt. Vi arbejder hårdt og har det sjovt imens. Vi sætter en ære i at yde professionel og specialiseret rådgivning til vores klienter og forventer det samme af dig. Vi tilbyder gode og fleksible ansættelsesvilkår.


Din ansøgning
Stillingen er tidsubegrænset og på 37,5 timer. Ønsker du at høre mere om stillingen, kan du kontakte Ole Steen Christensen på  tlf. 87 62 10 70. Ansøgning og CV sendes til Ole Steen Christensen på osc@advokatosc.dk. Stillingen ønskes besat snarest

Om firmaet

Advokatfirmaet er beliggende i Hammel og har et arbejdskontor i Randers. Du får 5 daglige kollegaer: 3 sekretærer og 2 advokater. Vi rådgiver både private klienter og erhvervsklienter. Fællesfor alle sager er, at vi har som mål at tilføre klienten værdi både personligt og økonomisk.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.