• Del

Travlt advokatkontor i Randers søger advokatsekretær på deltid (15-18 timer) med tiltrædelse snarest muligt.

 

SØNDERBY LEGAL søger en dygtig og alsidig advokatsekretær primært til behandling af retssager samt erhvervsretslige sager.


Vi forudsætter, du er uddannet advokatsekretær og gerne med flere års erfaring i branchen. Du har gode IT-færdigheder, og det vil være en fordel, at du er fortrolig med UNIK Advosys, minretssag.dk, tinglysning samt selskabsregistrering. Vi forventer, du er fleksibel omkring opgavernes løsning samt prioriteringerne af disse. Endvidere ønsker vi, du er faglig ambitiøs, engageret, troværdig, har ordenssans, samt er ansvarsfuld.


Du skal kunne arbejde selvstændigt med opgaverne, men vil indgå i et tæt samarbejde med kontorets øvrige jurister og sekretærer. Du skal mestre det danske sprog i skrift og tale, og må gerne have flair for tal.


Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling i et uhøjtideligt arbejdsmiljø og lægger vægt på ”frihed under ansvar”. Du vil blive en del af et dynamisk team, hvor vi hjælper og sparrer med hinanden og hvor den gode tone og et smilende sind er i højsædet.


Arbejdsstedet vil være på vores kontor i Randers. Herudover har vi afdelinger i Aarhusog København.


Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn samt gode arbejdsvilkår, bl.a. har vi flere fælles firmaarrangementer om året, herunder et sommer- og et vinterarrangement.


Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til advokat Niels Munch på mail nam@sonderbylegal.eu eller på mobil 22622402, og du kan læse mere om SØNDERBY LEGAL på vores hjemmeside – www.sonderbylegal.dk.


Vi glæder os til at modtage din ansøgning med CV samt eventuelle anbefalinger. Ansøgninger behandles løbende, ligesom der løbende indkaldes til samtale.


Ansøgningen sendes til advokat Niels Munch på nam@sonderbylegal.eu. Alle ansøgninger behandles i fortrolighed. 

Om firmaet

SØNDERBY LEGAL er etableret 1. oktober 2016, og vi er i dag 11 jurister, heraf 7 advokater hvoraf 5 har møderet for Højesteret. Vi bistår små og store erhvervsvirksomheder vedrørende alle erhvervsretlige forhold, herunder ikke mindst landbruget og dets brancheorganisationer. Vi har endvidere unikke internationale rådgivningskompetencer, idet vi for såvel danske som for internationale virksomheder rådgiver om komplicerede internationale retsforhold samt fører sager ved EU-Domstolen. 

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.