• Del

Ambitiøs fuldmægtig til Winsløw – fast ejendom og entreprise

 

Winsløw Advokatfirma oplever stadig stigende efterspørgsel på kontorets specialiserede rådgivning inden for fast ejendom og entreprise med tilhørende selskabs- og kontraktsret.


Vi søger derfor en ambitiøs advokatfuldmægtig med tiltrædelse snarest muligt. Du er enten nyuddannet jurist – gerne med relevante fag på kandidatuddannelsen, eller også har du erfaring fra advokatbranchen eller anden relevant ansættelse i det private eller offentlige.


Vi forventer, at


du arbejder på et højt fagligt og etisk niveau og har gode teoretiske kundskaber


synes at advokatfaget er spændende og gerne vil være med til at løse udfordrende og komplekse sager


har lyst og evne til at arbejde selvstændigt


har humor og er en god kollega


er udadvendt og har lyst til klientkontakt og


har det engagement, der skal til for at få det optimale ud af at arbejde i en ambitiøs advokatvirksomhed


Vi kan til gengæld tilbyde dig


en moderne advokatvirksomhed med stærk faglig profil


spændende og varierede opgaver – hovedsagligt inden for transaktioner, fast ejendom, entreprise, udbud og lejeret, men også selskabsret og kommercielle aftaler


tillid og opbakning med udgangspunkt i tanken om mesterlæren,


mulighed for både at arbejde selvstændigt, få ansvar for egne sager og klienter, og arbejde projektorienteret med andre jurister


mulighed for at få retssager til retssagsprøven og møderet for landsretten


stor indflydelse på din egen arbejdsdag


gode kollegaer, der bakker op og respekterer hinanden


Ansøgning


Vi ser frem til at modtage din ansøgning med CV, relevant dokumentation, herunder eksamensbevis og eventuelle referencer snarest muligt og senest 1. december 2018. Din ansøgning sendes til Jette Skov Jensen, jsk@winlaw.dk. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontante partner Andreas Antoniades eller partner Iben Winsløw. 

Om firmaet

Vi etablerede Winsløw i 2005. Vi er et stærkt hold, som er blandt de absolut bedste inden for fast ejendom og entreprise. Faglig specialisering er helt centralt for os, ligesom vi netop er blevet styrket ved tilgang af yderligere to partnere. Vi lægger vægt på lange relationer, ordentlighed og høj faglighed. Vi rådgiver offentlige myndigheder samt institutionelle og private investorer, private virksomheder, fonde og foreninger samt almene selskaber om alle aspekter af fast ejendom.

Vi har en høj grad af fleksibilitet med rig mulighed for at præge eget arbejde og arbejdsdag.

Vores omgangstone er uhøjtidelig og ligefrem. Vores organisation er flad, og vejen til beslutninger kort. Vi siger tingene, som de er, og finder hurtigt en løsning på udfordringerne.

 Du kan læse mere om vores arbejdsområder på www.winlaw.dk.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.