• Del

ADVODAN Næstved søger advokat

 

ADVODAN Næstved søger en ambitiøs og udadvendt advokat, der vil være med til at præge og videreudvikle vores advokatforretning.


Vi har interesse for både kandidater, der allerede har opnået deres advokatbestalling, som kandidater, der er ved at færdiggøre deres advokatfuldmægtiguddannelse. Endvidere kan kandidater, som har relevant erfaring fra andre stillinger, og som således skal ansættes som advokatfuldmægtige i en periode, før de kan opnå advokatbestalling, komme i betragtning.


Som advokat/erfaren advokatfuldmægtig i ADVODAN Næstved vil du opleve et resultatorienteret arbejdsmiljø, alsidige arbejdsopgaver, stor klientkontakt, samt en forståelse for, at familieliv og karriere skal hænge sammen for den enkelte. Netop af hensyn til den enkeltes behov, er vi tillige åbne for eventuel deltidsansættelse.


Såfremt du har interesse indenfor et særligt juridisk område, vil vi i videst muligt omfang bidrage til, at du vil kunne specialisere dig indenfor dette område. 


Til gengæld forventer vi, at du er en selvstændig og ansvarsbevidst holdspiller og en effektiv og teoretisk velfunderet jurist med en sund forretningssans.


Kontoret er inddelt i fagteams – et team beskæftiger sig hovedsageligt med rådgivning og juridisk bistand til offentlige institutioner og en bred vifte af private virksomheder, herunder blandt andet produktionsvirksomheder, banker og andre finansielle virksomheder, liberale erhverv, boligselskaber, større landbrug, entreprenørvirksomheder m.v.  Et andet team yder juridisk rådgivning til private, og et tredje team er specialiseret indenfor områder som fast ejendom, konkurser og rekonstruktioner samt behandling af dødsboer.


Vi er en virksomhed, der er stærkt forankret i det lokale erhvervsliv m.v. og forventer derfor tillige at vores medarbejdere involverer sig i vores markedsområde.


Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Thomas Colstrup telefonisk.


 

Om firmaet

ADVODAN Næstved er en moderne advokavirksomhed, der beskæftiger 9 advokater og 14 administrative sagsbehandlere på samme adresse i Næstved centrum.  Virksomheden indgår i den landsdækkende advokatkæde ADVODAN, der består af 21 kontorer med i alt 125 jurister. Vi leverer juridisk rådgivning til offentlige myndigheder, virksomheder og private.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.