• Del

Erfaren ejendomsadministrator søges til velkonsolideret advokatkontor med ejendomsadministration.

 

Som ejendomsadministrator på advokatkontoret vil du få ansvaret for din egen ejendomsportefølje, som i alt væsentlighed består af andelsbolig- og ejerforeninger. Du vil indgå i en afdeling med 5 ejendomsadministratorer, hvor der er gode muligheder for sparring og udvikling. Der er et tæt og uformelt samarbejde på tværs i organisationen, hvor dine dygtige kollegaer altid er klar til at hjælpe og dele ud af deres viden.Til enhver administrator er der tilknyttet en bogholder, som varetager den daglige bogføring samt lønninger mv., ligesom der til hver forening er tilknyttet en advokat.


Du forventes ikke at skulle møde på generalforsamlinger.


Arbejdsopgaver


  • Totaladministration af andelsboliger og ejerforeninger
  • Kontakt til ejere, lejere, andelshavere og viceværter etc.
  • Overdragelse af andelsboliger, ejerskifte i ejerforeninger og i sjældnere tilfælde lejerskifter
  • Varme- og fællesregnskaber
  • Mæglerbesvarelser i forbindelse med overdragelse af andelsboliger og ejerboliger
  • Ad hoc

 


Personlige kompetencer


Du har erfaring med ejendomsadministration fra en lignende stilling. Som person er du uformel, dedikeret, initiativrig og ansvarsbevidst. Du går til opgaveløsning med engagement og med høj grad af ansvarsbevidsthed. Du er serviceminded og kan lide at have kontakten til mange beboere og interessenter i foreningerne. Du forstår at levere inden for en frist. Du er omstillingsparat og proaktiv i forhold til digitale løsninger og optimerede arbejdsgange.


IT-kompetencer


Vi arbejder med Unik Bolig 4 og Prosedo-hjemmesideløsning.


 


Uddannelse


Erfaring er vigtigere end formel uddannelse.


 


Kontaktperson


Advokat Morten Hove


Tlf. 3527 8020


Mail: mh@hplaw.dk

Om firmaet

Der er tale om et advokatkontor med ejendomsadministration. Advokatkontoret og administrationen har eksisteret i mange år. Administrationen administrerer i udgangspunktet mange typer af ejendomme. Selve advokatkontoret er specialiseret i fast ejendom og entrepriseret.

 

På kontoret afspejler omgangstonen, at medarbejderne er en væsentlig ressource. Vi har et behageligt og uformelt arbejdsmiljø med frokostordning og sundhedsforsikring. Pensionsordning kan aftales individuelt. Der er gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

 

Som administrator lægger vi vægt på at yde professionel service. Vi tilbyder vore foreninger de bedste digitale løsninger for at kunne yde den bedste service og for at optimere arbejdsgangen i forbindelse hermed.

 

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.