Kvinde, årgang '85, med speciale i strafferetFan af William Blackstone søger ligesindede

 

Siden før jeg startede på jura-uddannelsen, har Blackstone's formulering om hellere 10 frie skyldige end 1 uskyldig dømt gjort stort indtryk på mig, og det var derfor ikke svært for mig at vælge at specialisere min uddannelse inden for strafferetten. Som valgfag har jeg blandt andet haft Strafferet i praksis, Politiret, Straffuldbyrdelse og International perspectives on criminal justice.


Som nyuddannet håber jeg nu på at kunne fortsætte min vej mod at blive forsvarer og få en fuldmægtstilling inden for det strafferetlige område. Selvom mit endelig mål er forsvarer, er jeg også interesseret i stillinger hos anklagemyndigheden.


 


Privat er jeg gift med cand.scient.dat. Henrik Holmgren-Jensen siden januar 2014. Han arbejder som senior backend udvikler hos Hesehus A/S i Odense. Vi har en kat fra Inges Kattehjem, Birdie, og en boxer, Sofus, som er fra eget opdræt, idet min mor og jeg sammen ejer Kennel BoxUnix. Jeg var til stede, da han blev født, og jeg hjalp ham ud af fosterhinden. Min mand og jeg elsker at rejse, og vi har frivilligt fravalgt børn og siden to større operationer i hhv 2015 og 2016, er jeg ikke længere i stand til at få børn.


Af fritidsaktiviteter træner jeg styrketræning hos Odense Funktionel Træning, og jeg nyder at sidde stille med en bog eller broderi, gå tur med hunden samt spille både computer- og brætspil.

 

Link til uploaded fil

Erhvervserfaring

Uddannelse

Find andre jobsøgende? Fandt du ikke den rigtige person? Søg igen.