Erfaren advokat til arbejds- og ansættelsesret

 

Hos Penta Advokater kommer du til at kombinere din ekspertise og erfaring inden for arbejds- og ansættelsesret med et arbejdsliv, hvor vi vægter og værdsætter dit liv udenfor advokatkontoret. Mere end 60 kompetente juridiske kolleger står klar til at byde dig velkommen i en arbejdskultur, hvor frihed og fritid er en vigtig del af et velbalanceret arbejdsliv.


Vi søger dig, som er erfaren advokat med speciale i arbejds- og ansættelsesret – gerne kombineret med viden og erfaring fra øvrig juridisk rådgivning til erhvervslivet. Måske sidder du i dag på et andet advokatkontor, men har lyst til at arbejde i et af Syddanmarks største advokatfirmaer, eller du arbejder med arbejds- og ansættelsesret i en fagligorganisation eller virksomhed, og har lyst til at komme retur til advokatbranchen. Som fagspecialist i arbejds- og ansættelsesret vil du komme til at dyrke specialet og hjælpe vores klienter med at løse problemstillinger inden for fagområdet.


Vores ønsker til dig


Du er 100-meter-mester i fagspecialet, gerne kombineret med et eller to yderligere fagområder inden for erhvervsretten. Samtidig nyder du samspillet mellem klienter og kolleger i en hverdag, hvor vi har mange spændende og udfordrende opgaver, som kræver en fælles indsats i teamet. Du nyder også at fordybe dig alene i opgaverne, hvor du har ansvaret fra start til slut. Her tilsikrer du via analytiske og problemløsende evner, at få opgaverne sikkert i mål. Da der i rollen ligger meget kundekontakt forventer vi, at du er en stærk og tydelig kommunikatør og har et kommercielt mindset, som forstår vigtigheden af at skabe værdi for klientens forretning. Du må meget gerne være lokalforankret i Syddanmark med bopæl tæt på et af vores kontorer.


Bliv en del af et ambitiøst og jordnært advokatfirma


Som et af Syddanmarks største advokatfirmaer har vi valgt at skabe en arbejdskultur, hvor vi passer på hinanden og giver tid til fritid og familieliv. Vi har en stærk partnerkreds, som sørger for, at vi bliver udfordret med spændende sager, i en flad organisationsstruktur. Du kommer til at omgås kompetente kolleger i et uformelt og inspirerende arbejdsmiljø, hvor vi har et godt match af unge og erfarne advokater og sagsbehandlere. Der vil forekomme arbejde på tværs af vores lokationer, men vi forestiller os, at du får kontor blandt kolleger i Esbjerg eller Kolding, men dette vil afhænge af din bopæl. Vi tilbyder fleksible arbejdsforhold med en lang række af personalegoder, herunder sundhedsforsikring, samt en konkurrencedygtig lønpakke.


Ansøgningsprocessen


Vi holder løbende samtaler, så søg gerne hurtigst muligt. Har du spørgsmål inden du sender din ansøgning, så kan du kontakte advokat og partner, Michael Duelund på 7610 0088.


Send din ansøgning og CV til anla@penta.dk, mrk. ”Advokat til Team Corporate”.

Om firmaet

Vores historie går tilbage til 1905 og siden 2017 har vi heddet Penta Advokater. Vi er i dag et af Syddanmarks største og ældste advokatfirmaer. Vi er et specialiseret advokatfirma, hvor vores juridiske specialister enten arbejder med privat- eller erhvervsret. Vores jurister er specialiserede i et eller få fagspecialer. På den måde sikrer vi, at de besidder en unik og specialiseret viden inden for deres fagområde.

Find andre annoncer? Fandt du ikke det rigtige job? Søg igen.